2 april 2017
12:00

Eds FF

Referat: IFK Åmål P03-04 - Eds FF

Årets första match på konstgräset bjöd på ett härligt Aprilväder och två spelsugna lag.En hel del slarv och småfel ifrån båda lagen,inte så konstigt när det nu var första matchen för säsongen.IFK började bäst i första perioden och tog ledningen genom ett skott av Hassan D. Ed kvitterade och första perioden slutade 1-1.I andra periden spelade ED upp sig och tog ledningen med 3-1 innan Albin reducerade på straff. I tredje perioden spelade IFK upp sig och utjämnade spelet igen.Ed tog ledningen på att ta vara på ett slarv i IFK,men IFK gav aldrig upp och Albin reducerade på ytterligare en straff till 3-4.Efter detta tryckte IFK på och hade flera heta chanser.Tredje perioden var avkortad till 15 min pga att andra lag skulle in och spela så det hela slutade 3-4,hade vi spelat 25 min som var tänkt så kanske IFK kommit ikapp.
en godkänd första match,härligt att vara igång,bra uppträdande på plan och i omklädningsrum,fortsätt så så kommer det att bli en fin säsong killar!